Breezing in в Corsi di Cucina, Corsi di Pasta

По- италианско от това, не знам накъде.

Сгушена в старинната и китна първа част на ул. “Драгоман”, Corsi di Cucina, Corsi di Pasta предлага буквално италианско обслужване и домашно приготвени ястия.

Може да си паркираш Motoretta-тa отпред, като пълен италианец.

Мястото се символизира със златните ръце на Тамара, които приготвят традиционна италианска паста. Без машини, само една точилка и човешката енергия.

Златните ръце на Тамара

Мястото е мънинко и китно, разполагащо с уютен и тих вътрешен двор, където може да се насладите на традиционните ястия, приготвени все едно сте у дома.

Голям принос за цялото преживяване има и Джузепе, партньорът на Тамара, който ще ви обслужи с най-широката усмивка. Ще ви говори бавно и вежливо на италиански, докато ви поднася ястията, ще ви закача на български и ще може да отговори на всички въпроси, но на английски.

Задното дворче е прекрасно

Гозбите, с които ще ви нагостят варират от седмица за седмица, като Тамара прави интересни неща, като например макарони по сардински с телешко, тиква и рикота, телешко със сос от риба тон (Vitello) и запечена моцарела в лимонови листа.

Всеки ден има и обедно меню!

В магазина може да намерите и италиански продукти, селекция на двамата домакини.

Освен това, може да присъствате и на курсовете им за правене на паста на ръка.

Както вече отбелязах, Corsi di Cucina, Corsi di Pasta се намира на ул “Драгоман” 9 . Почивен ден е вторник, но пък работят неделя!

Следете Facebook страница им за повече подробности!